The Rainforest Jacket - Barn

Welcome to Napapijri

Fri frakt och fria returer!

Hos oss får du alltid gratis standardleverans och retur, du betalar endast för de varor du köper.

Frakt

Standardleverans till ombud (Gratis): 3-4 arbetsdagar

OBS! Vid jul eller rea så kan leveranstiderna förlängas. Vi ber om ursäkt för detta i förväg & hoppas att det inte dröjer.

Retur

Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Din retur registrerar du enkelt online med bara några klick.

The Rainforest Jacket

Bortom alla årstider, bortom alla trender, bortom allt ljud: Rainforest Jackan för barn är Napapijri’s symbol för glädje, självuttryck och färgglad komfort. Tillsammans med Anorakens enastående material, detaljer och dess raka design är det dess koppling till människan som bär den som gör att den håller säsong efter säsong.

Rainforest Jackan är en Anorak med huva för barn som finns i flera olika modeller, i massor olika färger och mönster och den kommer i modeller både för herr, dam och barn. Jackan knäpps med dragkedja i sidan och kan justeras i midjan, den har också en dragkedja upptill som gör att den blir lätt att ta på och av. Jackan fungerar lika bra när du är ute i naturen som när du vill vara trendig på stan. Rainforest är en mångsidig jacka där alla kan hitta den färgen, modellen och passformen som passar dem bäst.

Filtrera på
filter by filter by
Kategori
Färg
Storlek
Pris
klar

The Rainforest Jacket

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.