Jackor & Västar för damer | Dam | Köp dina favoritjackor för kvinnor hos Napapijri.se

Welcome to Napapijri

Fri frakt och fria returer!

Hos oss får du alltid gratis standardleverans och retur, du betalar endast för de varor du köper.

Frakt

Standardleverans till ombud (Gratis): 3-4 arbetsdagar

OBS! Vid jul eller rea så kan leveranstiderna förlängas. Vi ber om ursäkt för detta i förväg & hoppas att det inte dröjer.

Retur

Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Din retur registrerar du enkelt online med bara några klick.

Jackor & Kappor för Damer

Vare sig det är vinter, vår, sommar eller höst så behöver vi en riktigt bra Jacka. På Napapijri.se kan du som letar efter den perfekta damjackan hitta: Pufferjackor, Rainforest Jackor, Vårjackor, Anoraks med huva och Västar tillsammans med Napapijri’s ikoner Skidoo och Skidoo Superlight Jackorna. Vare sig du vill gå åt det mer trendiga hållet med en Pufferjacka för dam eller det mer klassiska hållet med en Rainforest Jacka så kan du hitta det hos oss i flera olika färger och modeller.

Napapijri’s jackor för kvinnor är helt fria från päls och dun vilket gör dem till ett djurvänligt alternativ utan att förlora de tekniska fördelarna. Vi använder oss av Napapijri’s egna, innovativa isoleringsteknik THERMO-FIBER ™ som gör att jackorna kommer att hålla värmen på de riktigt kalla dagarna.

Rainforest Jackor    Skidoo Jackor     Jackor
Filtrera på
filter by filter by
Färg
Kategori
Storlek
Pris
klar

Jackor & Kappor

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.