The Tribe Collection | Dam | Köp vår Tribe Kollektion för kvinnor på Napapijri.se

Welcome to Napapijri

Fri frakt och fria returer!

Hos oss får du alltid gratis standardleverans och retur, du betalar endast för de varor du köper.

Frakt

Standardleverans till ombud (Gratis): 3-4 arbetsdagar

OBS! Vid jul eller rea så kan leveranstiderna förlängas. Vi ber om ursäkt för detta i förväg & hoppas att det inte dröjer.

Retur

Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Din retur registrerar du enkelt online med bara några klick.

Meet The Tribe

The Tribe kollektionen drar inspiration från rytmen av urban kultur och 1990-talets nostalgi. Från LA's trottoarer till Londons gator firar den ett könslöst mode som ett statement för inkludering och stil. I kollektionen hittar du: Anoraks, Hoodies med avslappnad passform, t-shirts, fleecetröjor och mycket mer som är gjorda i säsongens mönster: colorblock och naturfärger. Eftersom den framtida positiva andan har svårt att upptäcka vad som ligger utanför traditionen, slår Napapijris äventyrliga hjärta hårdare än någonsin i den snygga, överdimensionella tolkningen av våra ikoniska jackor, The Rainforest och The Skidoo.

Kollektionen bjuder på många plagg som är Unisex vilket gör att plaggen har en avslappnad passform och det finns någonting för alla.


Upptäck Tribe kollektionen för Herrar
Filtrera på
filter by filter by
Kategori
Färg
Storlek
Pris
klar

The Tribe Collection - Kvinnor

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.