Köpvillkor

Welcome to Napapijri

Fri frakt och fria returer!

Hos oss får du alltid gratis standardleverans och retur, du betalar endast för de varor du köper.

Frakt

Standardleverans till ombud (Gratis): 3-4 arbetsdagar

OBS! Vid jul eller rea så kan leveranstiderna förlängas. Vi ber om ursäkt för detta i förväg & hoppas att det inte dröjer.

Retur

Om du vill returnera din vara kan du göra det inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Din retur registrerar du enkelt online med bara några klick.

Köpvillkor

ALLMÄNT

Följande villkor styr användningen av denna webbplats Napapijri.se samt inköp och leverans av vara/varor på den till den svenska marknaden.

Genom att använda napapijri.se och/eller göra en beställning, godkänner du att följa villkoren som anges i detta dokument (”Köpvillkor”). Försäkra dig om att du har läst igenom och förstått villkoren innan du gör din beställning. Villkoren kan utan förvarning komma att ändras och vi rekommenderar dig därför att ta del av dem vid varje nytt köp. Den version av villkoren som gäller för din beställning är den version som finns tillgänglig på napapijri.se vid den tidpunkt då du gör din beställning.
Beställningar kan endast göras av personer över 18 år, som inte står under förmyndarskap och som är bosatta i Sverige.

Att produkter, tjänster eller erbjudanden tillhandahålls på napapijri.se vid en viss given tidpunkt är inte en garanti för att dessa alltid är tillgängliga. Vi förbehåller oss rätten att när som helst sluta sälja en produkt.

VÅRA UPPGIFTER

Försäljning av varor på denna webbplats utförs under varumärket Napapirji av Selected Brands Nordic AB (556094-7920) adress Östra Hamngatan 52, 411 09 Göteborg, Sverige. 

PRISER OCH AVGIFTER

Alla priser som anges på Napapijri.se är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Vi debiterar inga fraktkostnader för standardfrakt och inte heller returkostnader. De gällande priserna på produkterna kommer alltid att vara de som är angivna på vår webbplats, utom i de fall då det är uppenbart att prisangivelsen är felaktig. Om vi upptäcker att en produkt har presenterats med ett felaktigt pris kommer vi att informera dig så snart som möjligt och ge dig möjlighet att bekräfta din beställning till korrekt pris eller att avbryta den om du så önskar. Vi kommer inte att skicka en produkt till dig som sålts till ett felaktigt lägre pris i det fall felet i prissättningen är så pass uppenbart att du rimligen borde insett att prissättningen skett genom misstag.

Vi förbehåller oss rätten att närsomhelst ändra pris på en vara både till ett högre och till ett lägre pris. Priset du ska betala kan dock aldrig påverkas efter det att du har genomfört ett köp och fått din orderbekräftelse, med undantag av det fall som beskrivs ovan.

KÖP

Avtal om köp träffas när du har lagt din beställning och erhållit orderbekräftelsen från Napapijri.se. En förutsättning för köp är att du uppgett korrekt e-postadress och korrekt leveransadress. Vi godkänner endast köp av personer som är över 18 år, som inte står under förmyndarskap och som är bosatta i Sverige. Om en leverans inte kan ske på grund av att en eller flera varor inte finns på lager framgår detta i din leveransbekräftelse, där varan står som ej levererad. Om din orderbekräftelse uteblir, vänligen kontakta Napapijris kundtjänst via mail eller chat. Om vi av någon anledning inte kan skicka din beställning, kommer vi att informera dig om detta snarast möjligt. Om vi redan har mottagit betalning för en sådan beställning, kommer vi att återbetala det aktuella beloppet med hjälp av samma betalningssätt som du använde då du gjorde din beställning, i den mån detta är möjligt. Om återbetalningen av något skäl måste ske på ett annat sätt, kommer vår kundtjänst att kontakta dig för att se till att återbetalningen kan utföras.

Vi samarbetar med Klarna Bank AB, organisationsnummer 556737-0431. Vi rekommenderar dig att läsa igenom Klarnas villkor kring behandling av personuppgifter och köp. 

De betalningsalternativ vi erbjuder via Klarna Checkout är: faktura (med möjlighet till delbetalning) kortbetalning och direktbetalning via bank.
För alla korttransaktioner tillämpas SSL (Secure Socket Layers) vilket innebär att transaktionerna är krypterade.

LEVERANS

Napapijri iakttar största noggrannhet vid mottagande och hantering av beställningar och strävar efter att leverera din beställning i enlighet med det leveransalternativ som du har valt, till ett utlämningsställe i Sverige. Vår målsättning är du alltid ska erhålla din leverans inom 2-5 arbetsdagar, vid standardfrakt. Leveranstiden kan dock variera till följd av ett förhöjt ordertryck samt omständigheter utanför Napapijris kontroll så som förseningar hos transportör eller liknande.

Vänligen notera att våra leveranser sker av en tredje part och tar därför hänsyn till transportörens lokala helgdagar.

Om du inte får din beställning till det förväntade leveransdatumet – kontakta Napapijris kundtjänst via mail eller chat.

När du har gjort din beställning skickar vi ut ett e-postmeddelande till dig med information om hur du kan följa ditt paket, förutsatt att du har försett oss med en korrekt e-postadress.

EJ UTHÄMTAT PAKET

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 150 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för expeditionsavgift, och hantering av paketet. Om du ångrat dig efter att paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. I det fall paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter. Denna avgift kommer då att kvarstå på din faktura, eller dras av från det belopp du skulle få tillbaka efter att vi hanterat returen.

ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATION

Du kan ångra eller returnera din beställning från den dag du genomför ditt köp till och med 14 dagar från det att du mottagit din beställning. I det fall du ångrar ditt köp innan du fått din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst via mail eller chat. Om du har debiterats för varorna får du en återbetalning till det betalsätt som du först betalat din beställning med, i den mån det är möjligt. Ifall du valt att betala med faktura korrigeras beloppet på fakturan. Återbetalning sker snarast möjligt efter det att varan åter har nått vårt lager, dock senast inom 14 dagar.

Väljer du att behålla vissa varor och endast delvis returnera din beställning betalar du för de varor du behåller. Återbetalning för de varor du returnerar betalas företrädesvis ut med samma betalningssätt som du använde vid beställningstillfället, i den mån det är möjligt.

Om du har mottagit en felaktig vara ska du omgående kontakta Napapirjis kundtjänst och meddela detta, du ska sedan returnera varan i enlighet med avsnitt 7 (Returer) nedan. För varor som vi bedömer vara felaktiga gör Napapirji en fullständig återbetalning.

RETURER

Napapijri garanterar en fullständig återbetalning av returvaror i enlighet med avsnitt 6 (Ångerrätt och reklamation), under förutsättning att alla varor returneras i samma skick som de var i vid leveransen till dig. Detta innebär att varorna inte får vara skadade, nedsmutsade, tvättade, använda (annat än för att prova varan) eller på annat sätt ändrade, lappar och etiketter ska vara intakta. Alla returer ska ske inom 14 dagar från det att du hämtat ut din beställning.

Alla våra försändelser innehåller ett returformulär som du kan använda om du önskar returnera en eller flera varor. Lämna ditt returpaket på ett utlämningsställe i Sverige.

Vid delretur betalar du för de varor du behåller.

ÖVRIGT

Du är skyldig att ange en korrekt e-postadress och att informera oss om din e-postadress ändras. Observera att vi förbehåller oss rätten att skicka begäran om betalning till din e-postadress.

FÄRGER

Vi strävar efter att på ett så korrekt sätt som möjligt visa våra produkters egenskaper, inklusive komposition och färger. Färgen du ser på napapirji.se kan dock variera beroende på datorskärm och vi kan inte garantera att din dator visuellt kan återge färger korrekt.

GARANTI

Om de varor du har köpt på något sätt är defekta, tillämpar Napapirji gällande konsumentlagstiftning. Om du inte är nöjd med dina varor på grund av uppenbara material- eller fabrikationsfel, inklusive skador som har uppkommit under transport – kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt via mail eller chat.

I det fall vi inte påträffar något fel på plagget, eller om det är ett fel orsakat av användningsfel eller vårdslöshet kan vi komma att debitera dig en fraktkostnad för att skicka tillbaka produkten till dig, alternativt kassera produkten utan kostnad. Under ärendets gång kommer vi att hålla kontakt med dig.

Vid godkänd reklamation debiterar vi aldrig några avgifter och varan betalas åter till fullo.

ÖVERLÅTELSE OCH PANTSÄTTNING

Napapirji förbehåller sig rätten att till tredje part överlåta eller pantsätta betalningsfordringar inklusive avbetalningar som har uppstått i samband med leveransen av varan.

KLAUSULERS GILTIGHET

Om en eller flera bestämmelser i detta avtal är ogiltiga eller döms ut som verkningslösa av någon domstol eller tillsynsmyndighet, skall detta inte påverka återstående avtalsbestämmelsers giltighet.

INNEHAVARE AV RÄTTIGHETER

Alla immateriella rättigheter, som varumärken och upphovsrätt, på napapirji.se, tillhör Selected Brands Nordic AB och varumärkets huvudägare VFC eller licensgivare. All användning av Napapirji.se eller dess innehåll, inklusive kopiering eller lagring av sådant innehåll i dess helhet eller delar därav, annat än för ditt eget personliga, icke-kommersiella bruk, är förbjudet utan tillåtelse av Napapirji.se.

PERSONUPPGIFTSLAGEN

När du beställer på Napapijri ger du oss samtidigt din tillåtelse att spara ditt namn, adress och telefonnummer tillsammans med uppgifter om vad du handlat i vår databas. Vi behandlar självfallet dina uppgifter som personhandlingar med särskild hänsyn och delar dem inte till någon annan. För mer information om hur vi behandlar personuppgufter vänligen läs vår Integritetspolicy.

BOLAGSINFORMATION

Selected Brands Nordic AB
Östra Hamngatan 52
411 09 Göteborg
Org.nr: 556094-7920
E-post: napapijri@selected.se


Du kan betala med ett giltigt betalkort, Visa eller Master Card. Vid betalning med kort reserveras köpbeloppet direkt vid köptillfället, men debitering sker först när varorna skickas från vårt lager. Vi förbehåller oss rätten att kontrollera betalkortets giltighet, att utrymme för debitering av beställningens värde finns tillgängligt på kortet samt att dina adressuppgifter är korrekta. Vi kan neka ett köp i samband med dessa kontroller.